Ο μύθος της Vespa Primavera επιστρέφει. - 06/11/2013

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες και μία σύντομη παρουσίαση της νέας Vespa Primavera που θα παρουσιάσει ο Όμιλος Piaggio στην διεθνή έκθεση EICMA 2013, στο Μιλάνο. 

Η πρώτη VespaPrimaveraπαρουσιάστηκε το 1968, μαζί με την αφύπνιση της νέας γενιάς, η οποία ξαφνικά άρχισε να διεκδικεί έντονα την ελευθερία της.

Σβέλτες, καινοτόμες γραμμές, ζωντανές επιδόσεις, εύκολη και απολαυστική οδήγηση – πριν από 45 χρόνια η VespaPrimaveraέδωσε μία φρέσκια πνοή σε έναν κόσμο που διψούσε για αλλαγή. Μικρή, ευέλικτη και γρήγορη, καθιερώθηκε ως ένα από τα πιο αγαπημένα και μακροβιότερα μοντέλα στην ιστορία της Vespa, ένα πραγματικό σύμβολο στάτους, εξίσου δημοφιλές σε άνδρες και γυναίκες.

Η νέα VespaPrimaveraεπιστρέφει σήμερα, φέροντας αυτές τις αξίες που έχτισαν το μύθο.

Νεανική, καινοτόμα, τεχνολογικά προηγμένη, ευέλικτη και δυναμική, με σεβασμό στο περιβάλλον, η VespaPrimaveraπρωταγωνιστεί και πάλι στην εποχή της, κληρονομώντας όλη τη φρεσκάδα και τη χαρά της ζωής που συμβαδίζουν με την ιστορία ενός cultμοντέλου στο γενεαλογικό δέντρο της Vespa.

Με εντελώς νέο σχεδιασμό, νέο αλουμινένιο σώμα, νέες διαστάσεις αλλά πάντα ευέλικτη και ακόμη περισσότερο σταθερή και άνετη, η VespaPrimaveraαναγεννιέται – εξοπλισμένη με υπερσύγχρονους κινητήρες φιλικούς προς το περιβάλλον 50 2T, 50 4T, 125 3Vκαι 150 3V– υιοθετώντας ορισμένες από τις στιλιστικές και τεχνικές λύσεις που αναπτύχθηκαν για τη Vespa946, το πιο πολυτελές και τεχνολογικά προηγμένο σκούτερ που δημιουργήθηκε ποτέ.